STN EN 1744-1: 2010 (72 1189), Skúšky na stanovenie chemických vlastností kameniva Časť 1 Chemická analýza - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1744-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1744-1 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Norma je nahradená normou STN EN 1744-1 + A1 z júna 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy