STN EN 15037-4: 2010 (72 3021), Betónové prefabrikáty. Montované stropy z nosníkov a vložiek Časť 4 Vložky z expandovaného polystyrénu - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15037-4: 2010
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 15037-4 + A1 z novembra 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy