STN 72 7221-1: 2010, Tepelnoizolačné výrobky pre budovy Časť 1 Typy stavebných konštrukcií a kódy použitia - Pauliková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou ČSN 72 7221-1: 2008 s modifikáciami, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pre technickou normalizaci, metrologii a státní skušebnictví ČR