STN EN 1849-2: 2010 (72 7641), Hydroizolačné pásy a fólie. Stanovenie hrúbky a plošnej hmotnosti Časť 2 Plastové a gumové pásy na hydroizoláciu striech - Tapló Kocsis, Edit (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1849-2: 2009