STN EN 1849-2: 2010 (72 7641), Hydroizolačné pásy a fólie. Stanovenie hrúbky a plošnej hmotnosti Časť 2 Plastové a gumové pásy na hydroizoláciu striech - Tapló Kocsis, Edit; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1849-2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1849-2 zo septembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Edit Tapló Kocsis. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy