STN EN 15287-1: 2010 (73 4216), Komíny. Navrhovanie, montáž a prevádzkovanie komínov Časť 1 Komíny pre otvorené spotrebiče palív - Šuľan, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 97 Komíny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15287-1: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15287-1 z februára 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Šuľan. Technická komisia: TK 97 Komíny
Norma je nahradená normou STN EN 15287-1 + A1 z februára 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy