STN EN 14701-4: 2010 (75 7916), Charakterizácia kalov. Filtračné vlastnosti Časť 4 Stanovenie odvodniteľnosti flokulovaných kalov - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14701-4: 2010