STN EN 14701-4: 2010 (75 7916), Charakterizácia kalov. Filtračné vlastnosti Časť 4 Stanovenie odvodniteľnosti flokulovaných kalov - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14701-4: 2010
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická normalizačná komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy