STN EN ISO 105-A01: 2010 (80 0120), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť A01 Všeobecné princípy skúšania (ISO 105-A01: 2010) - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-A01: 2010