STN EN ISO 105-A01: 2010 (80 0120), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť A01 Všeobecné princípy skúšania (ISO 105-A01: 2010) - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-A01: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 105-A01 z marca 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy