STN EN ISO 11111-1: 2010 (81 0702), Textilné stroje. Bezpečnostné požiadavky Časť 1 Základné požiadavky (ISO 11111-1: 2009) - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11111-1: 2009