STN EN ISO 11111-1: 2010 (81 0702), Textilné stroje. Bezpečnostné požiadavky Časť 1 Základné požiadavky (ISO 11111-1: 2009) - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11111-1: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 11111-1 z januára 2010, ktorá 1.1.2010 nahradila STN EN ISO 11111-1 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka.
Keywords: normy