STN EN 61223-3-2: 2010 (85 4012), Hodnotenie a prevádzkové skúšky pri spracovaní lekárskych obrazových informácií Časť 3-2 Preberacie skúšky. Zobrazovací proces pri mamografických röntgenových prístrojoch - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61223-3-2: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 601223-3-2 z apríla 2009 a STN EN 61223-3-2 z decembra 2000 v celom rozsahu. STN EN 61223-3-2 z decembra 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.6.2011
Spracovateľ: Anron Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy