STN EN 60320-2-4/A1: 2010 (35 4508), Nástrčky a prívodky na spotrebiče pre domácnosť a na podobné všeobecné účely Časť 2-4 Prívodkové spojenia závislé od hmotnosti pripájaného spotrebiča. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 60320-2-4: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 60320-2-4: 2006/A1: 2009