STN EN 60335-2-24/A12: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-24 Osobitné požiadavky na chladiace zariadenia, zariadenia na výrobu zmrzliny a výrobky ľadu. Zmena A12 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A12 STN EN 60335-2-24: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-24: 2003/A12: 2009