STN EN 60335-2-60/A11: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-60 Osobitné požiadavky na vaňové víriče a bazénové víriče. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-60: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-60: 2003/A11: 2010