STN EN 60335-2-97/A2: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-97 Osobitné požiadavky na pohony roliet, markíz, žalúzií a podobných zariadení. Zmena A2 - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-97: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-97: 2006/A2: 2010