STN EN 60335-2-97/A2: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-97 Osobitné požiadavky na pohony roliet, markíz, žalúzií a podobných zariadení. Zmena A2 - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-97: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-97: 2006/A2: 2010
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy