STN EN 62040-3/A11: 2010 (36 9066), Zdroje neprerušovaného napájania (UPS) Časť 3 Metóda určovania požiadaviek na spôsobilosť a skúšky. Zmena A11 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A11 STN EN 62040-3: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 62040-3: 2001/A11: 2009
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy