STN EN 1991-1-4/A1: 2010 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-4 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženie vetrom. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 1991-1-4: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 1991-1-4: 2005/A1: 2010