STN EN 1991-1-4/A1: 2010 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-4 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženie vetrom. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 1991-1-4: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 1991-1-4: 2005/A1: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Keywords: normy