STN EN ISO 19115-2: 2010 (01 9332), Geografická informácia. Metadáta Časť 2 Rozšírenia pre snímky a rastrové dáta (ISO 19115-2: 2009) - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19115-2: 2010 a má postavenie oficiálnej verzie