STN EN ISO 19115-2: 2010 (01 9332), Geografická informácia. Metadáta Časť 2 Rozšírenia pre snímky a rastrové dáta (ISO 19115-2: 2009) - Faixová Chalachanová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19115-2: 2010 a má postavenie oficiálnej verzie
Spracovateľ: Jana Faixová Chalachanová. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy