STN EN ISO 19126: 2010 (01 9351), Geografická informácia. Slovníky a registre s objektovou koncepciou (ISO 19126: 2009). - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19126: 2009 a má postavenie oficiálnej verzie