STN EN ISO 3506-4: 2010 (02 1007), Mechanické vlastnosti spojovacích súčiastok z ocelí odolných proti korózii Časť 4 Závitorezné skrutky (ISO 3506-4: 2009) - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3506-4: 2009