STN EN ISO 14713-1: 2010 (03 8261), Zinkové povlaky. Návody a odporúčania na protikoróznu ochranu oceľových konštrukcií Časť 1 Všeobecné princípy navrhovania a odolnosti proti korózii (ISO 14713-1: 2009) - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14713-1: 2009
Táto norma spoločne s STN EN ISO 14713-2 a STN EN ISO 14713-3 nahrádza STN EN ISO 14713 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Norma je nahradená normou STN EN ISO 14713-1 z augusta 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy