STN EN ISO 14713-3: 2010 (03 8261), Zinkové povlaky. Návody a odporúčania na protikoróznu ochranu oceľových konštrukcií Časť 3 Šerardovanie (ISO 14713-3: 2009) - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14713-3: 2009