STN EN 15744: 2010 (19 8090), Identifikácia filmov. Minimálny súbor metadát pre kinematografické diela. - Kaščák, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15744: 2009