STN EN 15744: 2010 (19 8090), Identifikácia filmov. Minimálny súbor metadát pre kinematografické diela. - Kaščák, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15744: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15744 z júna 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Kaščák.
Keywords: normy