STN EN ISO 3691-5: 2010 (26 8811), Priemyselné vozíky. Požiadavky na bezpečnosť a overovanie Časť 5 Ručné vozíky (ISO 3891-5: 2009) - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3691-5: 2009