STN EN 61029-2-1: 2010 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-1 Osobitné požiadavky na stolové kotúčové píly (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-1: 2010