STN EN 61029-2-1: 2010 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-1 Osobitné požiadavky na stolové kotúčové píly - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-1: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 61029-2-1 z júna 2010, ktorá od 1.6.2010 nahradila STN EN 61029-2-1 z októbra 2003
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 61029-2-1 z augusta 2013 v celom rozsahu. Používať sa môže do 3. 9. 2015
Keywords: normy