STN EN 1313-1: 2010 (49 1014), Guľatina a rezivo. Dovolené odchýlky a prednostné rozmery Časť 1 Ihličnaté rezivo - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1313-1: 2010