STN EN 1313-1: 2010 (49 1014), Guľatina a rezivo. Dovolené odchýlky a prednostné rozmery Časť 1 Ihličnaté rezivo - Šúriková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1313-1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1313-1 + A1 z januára 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy