STN EN ISO 12625-12: 2010 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 12 Určenie tržného zaťaženia v perforácii. Výpočet účinnosti perforácie (ISO 12625-12: 2010) - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12625-12: 2010