STN EN ISO 12625-12: 2010 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 12 Určenie tržného zaťaženia v perforácii. Výpočet účinnosti perforácie (ISO 12625-12: 2010) - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12625-12: 2010
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy