STN EN ISO 22391-2: 2010 (64 3050), Potrubné systémy z plastov na rozvod teplej a studenej vody. Polyetylén so zvýšenou tepelnou odolnosťou (PE-RT) Časť 2 Rúry (ISO 22391-2: 2009 - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22391-2: 2009