STN EN ISO 22391-5: 2010 (64 3050), Potrubné systémy z plastov na rozvod teplej a studenej vody. Polyetylén so zvýšenou tepelnou odolnosťou (PE-RT) Časť 5 Vhodnosť systému na daný účel (ISO 22391-5: 2009 - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22391-5: 2009
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy