STN ISO 3195: 2010 (65 2052), Hydroxid sodný na priemyselné používanie. Odber vzoriek. Skúšobná vzorka. Príprava zásobného roztoku na vykonávanie určitých stanovení. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3195: 1975