STN EN 590 + A1: 2010 (65 6506), Automobilové palivá. Nafta. Požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 590: 2009 + A1: 2010