STN EN 13670: 2010 (73 2400), Zhotovovanie betónových konštrukcií. - Hudoba, Igor; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13670: 2009
Táto norma nahrádza STNP ENV 13670-1 z decembra 2001 a STN 73 0210-2 zo septembra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Igor Hudoba. Technická komisia. TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy