STN EN 1090-3: 2010 (73 2601), Zhotovovanie oceľových a hliníkových konštrukcií Časť 3 Technické požiadavky na hliníkové konštrukcie - Juhás, Pavol; Juhás, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1090-3: 2008