STN EN 1090-3: 2010 (73 2601), Zhotovovanie oceľových a hliníkových konštrukcií Časť 3 Technické požiadavky na hliníkové konštrukcie - Juhás, Pavol; Juhás, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1090-3: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1090-3 z marca 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Juhás, Martin Juhás. Technickej komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy