STN ISO 5667-17: 2010 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 17 Pokyny na veľkoobjemový odber vzoriek nerozpustených látok - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 5667-17: 2008