STN ISO 5667-17: 2010 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 17 Pokyny na veľkoobjemový odber vzoriek nerozpustených látok - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 5667-17: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 5667-17 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy