STN EN ISO 10523: 2010 (75 7371), Kvalita vody. Stanovenie pH. - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10523: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 10523 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy