STN EN 1789 + A1: 2010 (84 7080), Vozidlá záchrannej zdravotnej služby a ich vybavenie. Cestné ambulancie (Konsolidovaný text). - Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1789: 2007 + A1: 2010