STN EN ISO 105-C08: 2010 (80 0123), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť C08 Stálofarebnosť v domácom a komerčnom praní s použitím referenčného bezfosfátového detergentu s prídavkom aktivátora bielenia pri nízkych teplotách (ISO 105-C08: 2010) - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-C08: 2010