STN EN ISO 105-C08: 2010 (80 0123), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť C08 Stálofarebnosť v domácom a komerčnom praní s použitím referenčného bezfosfátového detergentu s prídavkom aktivátora bielenia pri nízkych teplotách (ISO 105-C08: 2010) - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-C08: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 105+C08 z novembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy