STN EN 1366-4 + A1: 2010 (92 0811), Skúšanie požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 4 Tesnenia lineárnych stykov (Konsolidovaný text) - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1366-4 +A1: 2010